Dinsdag 22 oktober 2019
Aanvang: 19:30

Masterclass DIY-recording at In The LobbyEntree: €5 - tickets
Locatie: In The Lobby

Robin Veldman en Jaap Wiewel zijn de mannen achter studio In The Lobby. In de loop der jaren kon je er heel wat toffe gasten aantreffen. Van vaste klanten Playground Zer0 en Ava Nova tot Kraantje Pappie, Willie Wartaal en Caro Emerald.

Tijdens hun masterclass leren Robin en Jaap je zowat álles wat je wilt weten van opnemen in een professionele studio. Hoe maak je van je thuiscompositie een arrangement? Ze tonen de kunst van het mixen en leggen uit wat de waarde van goed masteren is. Daarnaast staat In The Lobby tjokvol vette spullen. Er zijn vintage synths en drumcomputers, tape-delays en andere ‘troep’ – dus daar laten ze je ongetwijfeld ook wat trucjes mee zien.

Kijk leuk: 3voor12/DenHaag nam deze zomer een kijkje in de studio. 

De locatie van deze workshop ontvang je na het kopen van een kaartje in je mail. Let op, het aantal tickets is beperkt en alleen online in de voorverkoop verkrijgbaar. Er zijn geen tickets aan de deur.

Voor wie is deze workshop 
Muzikanten met interesse, ambitie of ervaring (niet noodzakelijk) in het opnemen van eigen muziek of die van anderen. Audiofielen, producers, bands, songwriters en nerds vinden dit ook leuk.  

Locatie: In The Lobby (ticketkopers krijgen een mail)
Aanvangstijd: 19.30u
Eindtijd: 21.30u
Tickets: €5