Zaterdag 26 oktober 2019
Aanvang: 19:30

3voor12 Den Haag Clubtour #60
Entree: Gratis
Locatie: Paardcafe & Grote Markt

Het is bijna niet te geloven, maar aankomende oktober is alweer de 60e editie van Club 3voor12 Den Haag. Al 59 keer heeft het beste locale muziekmedium je het beste van de Haagse muziekscene voorgeschoteld en op 26 oktober doen ze uiteraard niet anders.

Zo’n jubileum kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom slaan Popradar en 3voor12 Den Haag de handen ineen en presenteren op zaterdag 26 oktober de 3voor12 Den Haag Clubtour tijdens de zaterdag van de Haagse Popweek! Op één avond stormen we langs drie locaties op en rond de Grote Markt, waar we je zullen voorzien van de perfecte combinatie van bekend en onbekend, pop en rock. De Fellowship of Rock n' Roll, wij weten vast dat het een feestje wordt.

We starten de avond in onze vaste stek; het Paardcafé, waarna we vervolgens in een grote stoet doortrekken naar de Zwarte Ruiter én de September. Een kroegentocht extra-ordinaire. We houden een groot deel van de namen nog even voor onszelf. Wel kunnen we alvast een klein tipje van de line-up-sluier geven met The Great Communicators, The Depression Club, Silver Lining, MaxineSplinter en Port Of Call!