Zondag 20 oktober 2019
Aanvang: 13:30

DROP IT LIKE IT’S HOT #3
Entree: Gratis
Locatie: Haags Hiphop Centrum, van der Kunststraat 12

Je bent muzikant, vocalist en/of producer, maakt je eigen songs, speelt in een band of je managed een act. Wanneer benader je een label en welk label past bij jouw stijl? Wat doet een label überhaupt en is publishing eigenlijk de moeite waard, of release je je tracks liever zelf? Hoe bereik je je publiek en wat vinden professionals van je nieuwe songs? Vragen, vragen, vragen.

Samen met Cultuurschakel, Paard en Haags Hiphop Centrum organiseert Popradar Den Haag op zondag 20 oktober tijdens de Haagse Popweek het label/netwerk event DROP IT LIKE IT’S HOT, waar je al die vragen en je nieuwe songs kan pitchen bij een panel van topprofessionals.

Wil je er zeker van zijn dat je demo wordt besproken? Lever hem dan van tevoren aan. Stuur een mail met je epk (electronic presskit) en je track op .mp3 formaat naar musicsupport@popradar.nl om je aan te melden.

Na afloop van de sessie is er gelegenheid om na te praten met de panelleden en je mede-muzikanten tijdens de netwerkborrel.

Voor wie is dit leuk
Muzikanten, producers, vocalisten, bands, managers en andere serieuze muziekfreaks. In het panel zijn alle genre’s van dit moment vertegenwoordigd, van urban, hip-hop en r&b tot indie, rock, electronica en alles er tussenin. 

Tijdschema
13:30 inloop en inschrijving
14:30 - 16:30 panelsessie
16:30 - 18:30 netwerkborrel & showcases