Reserveer je oefenruimte online!

Zaterdag 5 oktober 2019
Aanvang: 20:00

STEPPENVILLE + Sugar Lady + Black Silence




Entree: Gratis
Locatie: Radar Cafe

STEPPENVILLE
STEPPENVILLE is een band uit Utrecht. In 2018 startten ze een nieuw project om nummers op hun ware niveau te schrijven en veel diversiteit en een groter publiek te bereiken. De leden waren eerder lid van de band Black Tooth, die in 2007 werd gevormd. Na vele optredens op festivals en muziekzalen besloot Black Tooth te stoppen en in afzonderlijke richtingen te gaan. Pascal Nak, Ivo Kropmans en Martijn Rietveld voegden zich opnieuw bij elkaar en creëerden een nieuwe ervaring. Steppenville wil mensen bereiken met een nieuw geluid dat hen nu inspireert.

Sugar Lady
Sugar Lady, een door de New York City ’77 Rock geïnspireerde ongepolijste rock n roll band uit Utrecht. Deze 3 mans formatie speelt voornamelijk eigenwerk en ook een aantal covers , denk hierbij aan: The Stooges, The Heartbreakers, Steve Dior e.d. Eigenwerk wijkt daar dus niet veel vanaf... uptempo en ballads plus wat daar tussenin zit.

Black Silence
Black Silence is in your face! Strakke metal met een frontvrouw die de sokken uit je schoenen brult. Deze band bestaat al 12 jaar lang en speelt elke show nog steeds met dezelfde overgave. Het repertoire is divers en varieert van melodisch tot trash.