Reserveer je oefenruimte online!

Woensdag 19 juni 2019
Aanvang: 19:30

Popradar Academy | Imago & identiteitEntree: €5 - tickets
Locatie: Het Magazijn

Natúúrlijk gaat het om de muziek… Maar what about je artwork, foto’s, videoclips, styling, een logo, de merchandise en jullie stage performance? Hoe belangrijk is visuele stijl eigenlijk en wat kun je doen om je te onderscheiden? Op wat voor manier regel je sterke foto’s en een vette videoclip met weinig geld? Kun je ook kleding laten sponsoren als je nog niet bekend bent? Laat je inspireren en adviseren door Camiel Meiresonne, Jamel Armand en Chantel Koo en Tessa Rose Jackson (Someone), het panel van creatieve ondernemers en artiesten.

Popradar Academy is een maandelijkse masterclass over alles wat je moet weten om verder te komen in de muziekbusiness. Iedere maand nodigen we ervaren professionals uit om hun kennis en visie met je te delen over onderwerpen als imago, rechten, boekingen, netwerken, productie en geld.

De sessies vinden elke vierde woensdagavond van de maand plaats op verschillende locaties en zijn interessant voor muzikanten, producers, acts, managers en andere muziekfreaks met ambitie. De panelleden en workshopleiders van Popradar Academy wisselen per editie en werken op professioneel niveau met alle muziekgenres in de popscene.

Popradar Academy wordt georganiseerd door Popradar Music Support in samenwerking met CultuurSchakel en Paard. Music Support is de organisatie binnen Popradar Den Haag die zich inzet voor de ontwikkeling en het nationale netwerk van de lokale popscene.

Locatie: Het Magazijn
Zaal open: 19.00 
Aanvang: 19.30
Toegang: €5