Reserveer je oefenruimte online!

FAQ


Waar en wanneer?
Popradar Winterfest vindt plaats op zaterdag 30 maart 2019 in het Popradar gebouw aan de Burgemeester Hovylaan 12 te Den Haag. De deuren gaan open om 15:00 uur en het festival eindigt om 02:00 uur.   

Wat is de entree?
De entree voor Winterfest is gratis.   

Hoe oud moet je zijn?
Winterfest is voor alle leeftijden, maar na 00:00 uur gaat de leeftijdsgrens naar 18+.   

Alcohol en roken?
Het is voor bezoekers onder de 18 jaar niet toegestaan om alcohol te kopen en/of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Op verzoek van het festivalpersoneel, security of andere bevoegden dient een ID-bewijs getoond te kunnen worden waardoor de leeftijd kan worden vastgesteld. Het meenemen van eigen drank is NIET toegestaan.   

Roken op het festival is alleen toegestaan in de openlucht (tot 22:00 uur) en in de aangegeven rookruimtes. In de rest van het gebouw mag niet worden gerookt in de ruimtes.

Eten  
Wil je een hapje eten? Dat kan! Op de binnenplaats kun je bij Caterding terecht voor heerlijke broodjes en biologische friet. De foodcorner bevind zich aan de achterkant van Popradar.

Menu
Pita met Kippendij Shoarma | €3,50
Broodje Hamburger | €3,50
Pita met Tempeh (vega) | €3,50
(Pita)broodjes zijn met sla komkommer en tomaat en zelfgemaakte knoflooksaus.

Homemade biologische friet met of zonder mayo | €2,-

Betaalmogelijkheden  
Je kunt bij alle horecapunten contant of met PIN betalen.    

Gehoorbescherming  
In sommige ruimtes kan het geluid erg hard zijn, wij raden je aan om goede gehoorbescherming mee te nemen. Naast de ingang van het Radar Café hangt een automaat waar je voor €3,- euro Thunderplugs kunt kopen. 

Is er een blokkenschema?
Op de TimeSquare-app houden we een actueel Winterfest blokkenschema bij. Ook handig: je kunt een eigen Winterfest 2019 programma samenstellen en ontvangt pushberichten bij belangrijk nieuws. Je kunt de app downloaden via deze link.

Pers
Persaanvragen kunnen worden ingediend via lenny@popradar.nl. Vermeld hierin in elk geval voor welk medium de aanvraag geldt en op welke manier er aandacht aan het festival besteed wordt.    

Vragen?
Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Stuur een mail naar winterfest@popradar.nl