Reserveer je oefenruimte online!

Zaterdag 30 maart 2019
Aanvang: 17:00

Workshop surfrock: Sander BusEntree: Gratis
Locatie: Ruimte 17

Sander Bus (gitarist Blues Junkies / bassist Death Alley) geeft een workshop surfrock voor gitaristen, bassisten en drummers van alle leeftijden en niveaus. Surf is een instrumentale muziekstijl die zijn hoogtijdagen kende in de vroege jaren '60. Een extreem subgenre van rock & roll en voorloper van de garage, punk en metal, gekenmerkt door 'springreverb' op de gitaren en specifieke beats, fills en grooves voor de drums en bas.

Voorbeelden van bekende surfbands: The Ventures, The Surfaris, The Chantays... De workshop wordt gegeven door Sander Bus, gitarist van de Haagse surfband The Tonomats. Daarnaast toerde hij door Europa als drummer van de Italiaanse gitarist Surfer Joe (the European ambassador of surfmusic). Tijdens deze workshop ligt de focus op de stijlkenmerken en zullen de benodigde apparatuur en instrumenten voor het creƫren van een authentieke surfsound aanwezig zijn.

Deze workshop wordt gepresenteerd door Popradar Music Support, de ondersteuningsregeling voor Haagse muzikale acts en muzikanten.