Reserveer je oefenruimte online!

Woensdag 27 maart 2019
Aanvang: 19:00

Popradar Academy | Gigs & TricksEntree: €5 - tickets
Locatie: Het Magazijn

De meest gehoorde vraag onder ambitieuze artiesten is... Hoe kom ik aan meer gigs? Of: beter betaalde gigs, optredens buiten Den Haag, support shows bij grote acts, goeie festivalspots? Is het al tijd voor een boeker en hoe benader ik die het beste? Popradar Academy nodigt een toppanel van Nederlandse boekers en programmeurs uit die je haarfijn kunnen vertellen hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Popradar Academy is een maandelijkse masterclass over alles wat je moet weten om verder te komen in de muziekbusiness. Iedere maand nodigen we een nieuw panel van interessante en ervaren professionals uit om hun kennis en visie met je te delen over onderwerpen als imago, rechten, boekingen, netwerken, productie en geld.

De sessies vinden elke vierde woensdagavond van de maand plaats op verschillende locaties en zijn interessant voor muzikanten, producers, acts, managers en andere muziekfreaks met ambitie. De panelleden van Popradar Academy wisselen per editie en werken op professioneel niveau met alle muziekgenres in de popscene. Host Marco Bijsterbosch (programmeur o.a. Sniester en Grote Markt evenementen) vraagt ze het hemd van het lijf.

Popradar Academy wordt georganiseerd door Popradar Music Support in samenwerking met CultuurSchakel en PAARD. Music Support is de organisatie binnen Popradar Den Haag die zich inzet voor de ontwikkeling en het nationale netwerk van de lokale popscene.