Reserveer je oefenruimte online!

Zaterdag 30 maart 2019
Aanvang: 18:00

BandsessiesEntree: gratis
Locatie: Ruimte 25: The Hippie Cave

Bandsessies
Het klinkt misschien wat zoet, maar het is de waarheid als een koe: muziek heelt alle wonden. Onder dit motto maken zo’n dertig muzikanten wekelijks onder begeleiding van drie bandcoaches muziek. Bandsessies is een initiatief van de Stichting Anton Constandse. Bandsessies geeft beginnende en gevorderde muzikanten een podium en een kans om alle sores om te zetten tot een ware hit. 

Share!
De teksten van zangeres Sharon Overkamp zijn rauw en persoonlijk. In combinatie met haar mooie, krachtige stem en sterke composities zet Share! een dijk van een live performance neer. 

WhatEls
Dromerige klanken, sterke melodieen, persoonlijke teksten en een dijk van een stem. WhatEls laat zich qua genre niet in een hokje plaatsen en er is altijd work in progress. 

Twisted Olivier
Olivier kwam er als ervaren drummer bij Bandsessies achter dat hij tóch eigenlijk liever met een microfoon in zijn handen staat. Hij ontwikkelde het zingen en het schrijven van eigen songs samen met Bandsessies tot “Twisted Olivier” (een bijnaam die Bandsessies hem heeft gegeven vanwege zijn grillige karakter). Dit is terug te horen in de rock songs. 

Album Release Bandsessies - Ondertussenboven in maart, maar nu al op Spotify te beluisteren.