Reserveer je oefenruimte online!

Jajaja, daar zijn ze dan: de eerste 24 Winterfest namen


Zit je d'r klaar voor? Want we hebben weer van alles wat. Acts die hun sporen al verdiend hebben zoals Suburbs en Durango, opkomend talent als Beyond The Moon en Magic Moon en coverbands als Deflour en Girlstalk laten ons tijdens Winterfest zien wat ze kunnen. 

Dit zijn alle 24 namen: Bandsessies (Share!, WhatEls, Twisted Olivier), Beyond The Moon, Cacatory, Dovestone Cult, Durango, Girlstalk, Invasion, Lifeless Past, Magic Moon, Melting Eyes, Suburbs, The Bad Tones, Warborn Waste, G.R.A.P., TABS, Defazer, Door32, Mad Jam, Silver Lining, Van Wanko en Deflour.

De Popinn komt terug!
Zet de kachel maar wat graadjes lager, want we hebben meer heet nieuws! Voor iedereen die niet kan wennen aan de naam Popradar brengt Winterfest de Pop-In terug. De Pop Inn is de voorloper van het HPC Café. In de nieuwe Popin kun je niet net als vroegâh je bestelling door het raam doen, maar er staan wel een aantal bands van toen. Oa Girlstalk, Suburbs, Deflour en Durango staan op het podium van de Pop-Inn! 

Voor de samenstelling van het programma hebben we wat hulptroepen ingeschakeld. Veel ruimtes worden gecureerd door lokale acts. Zo host de band TABS ´The Hippie Cave´, waar ze het publiek mee terug in de tijd neemt. TABS neemt oa Invasion, G.R.A.P en Mad Jam mee, bands die allemaal een connectie hebben met TABS. Verwacht hier nummers uit vervlogen tijden, meezingers en lekker jammen. Extra leuk tussen die hippies: Bandsessies! Dit initiatief van de stichting Anton Constandse geeft onder het motto 'Muziek heelt alle wonden' beginnende en gevorderde muzikanten een podium en een kans om alle sores om te zetten tot een ware hit.