Reserveer je oefenruimte online!

Woensdag 27 februari 2019
Aanvang: 19:00

Popradar Academy | DREAMTEAM: over managementEntree: €5 - tickets
Locatie: Het Magazijn

De titel “manager” klinkt gewichtig in de muziekindustrie - en dat is ‘ie ook! Wat doet een manager precies, wordt het al tijd om met een manager te praten of kun je beter zo lang mogelijk op de DIY (do it yourself) manier blijven werken en hoe pak je dat aan? In de eerste masterclass van Popradar Academy gaan we dieper in op verschillende managementtaken.

Het panel van deze sessie bestaat uit producer/muzikant/labeleigenaar Bas van Wageningen (DI-RECT, Homebass Records, Basementstudio), manager/boeker Jules Weijer (Heads Up MGMT voor o.a. Diggy Dex & BlabberMouf) en muzikant/3FM redacteur Linda van Leeuwen (Blaudzun, 3voor12 Radio en Thijs Boontjes Dans & Showorkest).

Popradar Academy is een maandelijkse masterclass over alles wat je moet weten om verder te komen in de muziekbusiness. Iedere maand nodigen we een nieuw panel van interessante en ervaren professionals uit om hun kennis en visie met je te delen over onderwerpen als imago, rechten, boekingen, netwerken, productie en geld.

De sessies vinden elke vierde woensdagavond van de maand plaats op verschillende locaties en zijn interessant voor muzikanten, producers, acts, managers en andere muziekfreaks met ambitie. De panelleden van Popradar Academy wisselen per editie en werken op professioneel niveau met alle muziekgenres in de popscene. Host Marco Bijsterbosch (programmeur o.a. Sniester en Grote Markt evenementen) vraagt ze het hemd van het lijf.

Popradar Academy wordt georganiseerd door Popradar Music Support in samenwerking met CultuurSchakel en PAARD. Music Support is de organisatie binnen Popradar Den Haag die zich inzet voor de ontwikkeling en het nationale netwerk van de lokale popscene.