Reserveer je oefenruimte online!

Vacature: ondersteunend medewerker (m/v) schoonmaak (8u)


Popradar is een Haagse organisatie die zorgt voor een levendige en diverse popscene in Den Haag. De stichting creëert met Popradar Music Support lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten.

Jaarlijks organiseert Popradar de Haagse Popweek waarin talentontwikkeling centraal staat. De week fungeert als een etalage van wat er momenteel speelt op lokaal popgebied. Ook beheert Popradar het alternatieve muziekplatform Submarine, een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten.

Popradar beheert het grootste popcentrum van Den Haag en beschikt over 20 repetitieruimtes, een professionele geluidsstudio, verschillende les- en presentatieruimtes, het Radarcafé met wekelijks programma en de grote Radarzaal.

Voor ons facilitair team van ons oefenruimtecentrum aan de Burgemeester Hovylaan in Loosduinen zijn we op zoek naar een ondersteunend medewerker (m/v) schoonmaak voor 8 uur per week. De werkzaamheden bestaan uit het schoonhouden van onze oefenruimtes en de Radarzaal en het ondersteunen van de huismeesters. 

Wij vragen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Bereidheid om in het weekend te werken 

Wij bieden:

  • Werkzaamheden in een muzikale omgeving
  • Flexibele werktijden, in overleg
  • Salaris volgens ons AVR

Interesse? 

Stuur dan een mailtje met je motivatie naar onze directeur Bert Winter via vacatures@popradar.nl