Reserveer je oefenruimte online!

Vrijdag 12 april 2019
Aanvang: 20:00

AAD + Cas & Gaby + THARE
Entree: Gratis
Locatie: Radar Café

AAD
AAD is een ambient/alternative rock band afkomstig uit Rotterdam/Zeeland. Onlangs is het debuutalbum uitgebracht:"Tales from the Dirthouse” Dit is een persoonlijke plaat geworden die het gehele spectrum van de alternatieve rock opzoekt; klein, mooi, ingetogen, maar ook hard, rauw en snel. De diepe rauwe stem van Adriaan, gecombineerd met de hoge stem van Anouk maakt ieder nummer speciaal. Dit alles gaat gepaard met ingetogen dragende gitaar melodieën die transformeren naar muzikale chaos. De band is beïnvloed door bands als the National, Editors, Radiohead, Elbow, Yo la tango en meer.

Cas&Gaby
“Along the way, on the road you take.” Cas&Gaby neemt de luisteraar mee door de verhaallijnen van hun muziek. Verlangen, angst, pijn, verlies en onbeantwoorde vragen vormen de rode draad in de songs van dit Haagse duo. Heldere tweestemmige zang gemengd met donkere harmonieën. Akoestische en elektrische sounds geven een diepe gelaagdheid. Cas&Gaby brengt melancholieke alternatieve singer-song.

THARE
THARE In de zomer van 2017 namen songwriter Quintus Drop en producer Troy Mackenbach een aantal demo’s op. Tijdens deze opnamesessie werden verschillende muzikale invloeden zoals Alternatieve rock, Hiphop beats en synthesizer soundscapes gecombineerd tot een nieuwe sound genaamd THARE. Het afgelopen jaar heeft het duo een EP aan nieuw materiaal geschreven. De muziek uit zich in een gelaagde mix van Electropop, Hiphop beats & sfeervolle synthesizers. De melodieën zijn mysterieus en dreigend. De muziek lijkt je zowel iets te willen vertellen als je te laten genieten.