Reserveer je oefenruimte online!

Beyond The Moon vertegenwoordigt Den Haag tijdens finale Imagine in Maastricht
De Haagse band Beyond The Moon is geselecteerd voor de landelijke finale van het internationale muziekfestival Imagine, die op 16 december plaats vindt in Maastricht. De overige acht Nederlandse acts zijn Royal Thieves, Zeno, Left in Suspense, Icey Youth, Queen’s Pleasure, Bricked Out en Norah Jane.

Imagine is een programma van JM International, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor de (talent)ontwikkeling van muziek onder jongeren. De organisatie, die in 1945 opgericht werd, slaat bruggen tussen sociale, geografische en culturele verschillen en wil op deze manier een platform creëren waar jongeren en kinderen op een intercultureel niveau van elkaar leren.

Vanuit Popradar Music Support zal Beyond the Moon onze stad gaan vertegenwoordigen op het festival. De leden van de band zijn nog maar tussen de 16 en 20 lentes jong, maar toch haalt Beyond the Moon inspiratie uit Pink Floyd, Fleetwood Mac, The Police en David Bowie. Ze stonden eerder al op festivals als the Life i Live, Kaderock, Metropolis festival, Indiburn en Zeeheldenfestival. Ook speelden ze nog in PAARD en de Melkweg en als ultieme hoogtepunt acteerden ze dit najaar in de Nederlandse/Belgische speelfilm ‘Vechtmeisje’, waar ze hun track ‘All i Really Wanted’ speelden. Momenteel werken ze hard aan hun debuut EP.

De finale van Imagine Netherlands vindt zondagavond 16 december 2018 plaats in de Muziekgieterij, Maastricht.