Reserveer je oefenruimte online!

Zaterdag 20 oktober 2018
Aanvang: 15:00

Dutch Beat Masters – GOT BEATS? | Haagse PopweekEntree: €5,- (aan de deur) - tickets
Locatie: Haags Hiphop Centrum

Na een succesvolle eerste editie is Dutch Beat Masters terug met een nieuwe sessie en battle! Op 20 oktober, tijdens de Haagse Popweek, staat het Haags Hiphop Centrum weer in het teken van beats, beats en nog eens beats!
In de middag kan iedereen meedoen met de sample pack sessie. Uit de resultaten daarvan worden de 16 hardste beatbakkers gekozen. Zij gaan vervolgens de strijd met elkaar aan en kijken wie er dé Dutch Beat Master van deze editie wordt. De eerste editie werd door Lethamian Wolfglass gewonnen.

Voor de deskundigheid is een jury samengesteld waar de ervaring van af druipt: Kay Slice, rapper van de formatie Brandwerk (Neerlands Dope), Nikes, producer van onder andere Zo Moeilijk (Topnotch), Killing Skills, hét productieteam van Nederland, The Beatmakers Union, organisatie met een hart voor beatmaking, David Schoch, programmeur van de Haagse club Pip. Het event zal verbaal geleid worden door Master Surreal.

De grote vraag is natuurlijk…waar doe je het voor? Dutch Beat Masters heeft weer een prachtig prijzenpakket weten samen te stellen. Denk hierbij aan cash money, Ableton Live 10 Suite, samplepacks, gear, vinyl en meer! Oftewel, ben je een beatmaker en wil je jezelf uitdagen is dit de perfecte kans! Daarnaast is Dutch Beat Masters ook een plek waar beatmakers en andere creatievelingen elkaar ontmoeten en samenwerkingen ontstaan.

Tijd: 15.00-23.00u
Locatie: Haags Hiphop Centrum, Van der Kunstraat 12, Den Haag
Entree: 5 euro (gratis voor via de website ingeschreven deelnemers)