Reserveer je oefenruimte online!

Maandag 22 oktober 2018
Aanvang: 19:00

Masterclass Slagwerk Den Haag: Strange Sounds from Beyond | Haagse Popweek
Entree: €5,77 incl servicekosten - tickets
Locatie: Studio Slagwerk Den Haag - Labs55, Lulofsstraat 55

Heb je het gevoel dat je niet het uiterste uit je instrument haalt? Wil je graag verder experimenteren, maar loop je vast in de uitvoering? Wat kan je instrument eigenlijk allemaal? Niels Meliefste en Frank Wienk (BINKBEATS) gaan het experiment met je aan en leren je hoe je nieuwe geluiden uit bijvoorbeeld je pedalen, effecten of instrument haalt. Ze gaan met je de diepte in en prepareren samen met jou je instrument op een manier die je eerder niet voor mogelijk had geacht. Je komt tot nieuwe inzichten in hoe je geluiden zelf kunt ontwikkelen en een unieke sound kunt creëren. Ook nemen we een eigen compositie op.

Voor wie is dit leuk?
Alle muzikanten die zowel met elektronica als met traditionele instrumenten bezig zijn van elk niveau.

Met een eindeloze fascinatie voor alles wat te maken heeft met geluid, puls en materialen als klankbron, weet Slagwerk Den Haag hun publiek steeds weer te verrassen. Naast traditionele instrumenten staat hun studio vol met voorwerpen als schelpen, auto-onderdelen, paardenkaken en porselein.

Leuke feitjes over Slagwerk Den Haag:
- Opende o.a. het Dekmantel Festival met werk van Steve Reich
- Brengt 17 november onder de naam Slagmann het nieuwe album KRYSALIS uit incl. een bijbehorende live show. Slagmann is een samenwerking met Talismann (a.k.a. DJ Makam)
- Werkt op het podium samen met dans- en theatergezelschappen zoals NNT, Club Guy & Roni en NDT

Een kaartje kost €5,77 (incl. servicekosten) en kun je via deze link bestellen.
Klik hier voor het Facebook evenement.