Reserveer je oefenruimte online!

Donderdag 1 november 2018
Aanvang: 19:00

Masterclass lyrics: Guus van der Steen | Haagse Popweek
Entree: €5,77 (inclusief servicekosten) - tickets
Locatie:

Is lyrics schrijven een vak apart? Heb je wel eens last van een writersblock, vind je je eigen teksten soms cliché, te vaag, niet goed genoeg, voor verbetering vatbaar of ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Schrijf je lyrics aan de lopende band, heb je nog nooit een tekst afgemaakt of heb je je er überhaupt nog nooit aan gewaagd? Welke taal, toon, stijl en werkwijze passen bij jou en hoe vertaal je die weer naar een onvergetelijke woordkeuze? Professioneel tekstschrijver/performer Guus van der Steen helpt je verder met zijn masterclass Lyrics.

Guus van der Steen (o.a. bekend van Kern Koppen) is als tekstschrijver en performing artist al meer dan 20 jaar actief. Naast het feit dat hij tijdens de nationale Van Dale SPOKEN Awards van 2015 de prijs van 'de meest inspirerende ontdekking van 2015' heeft gewonnen als schrijver/performer, heeft hij ook achter de schermen zijn schrijfkunsten regelmatig ingezet. Voor zowel Nederlandse als Engelse songteksten heeft hij met diverse bands en artiesten samengewerkt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Roel van Velzen, Marcel Veenendaal van DI-RECT en Caroline Esmeralda van der Leeuw van Caro Emerald.

Voor wie is dit leuk
Songwriters, MC’s, muzikanten, zangers/zangeressen en andere mensen met interesse voor songteksten. Bij veel animo voor deze workshop splitsen we de groep in tweeën. Niveau: van beginner tot ervaren schrijver.

Locatie: Studio Stef
Entree: €5,77 (inclusief servicekosten)
Aanvang: 19.00 uur
Klik hier voor het Facebook evenement.