Reserveer je oefenruimte online!

Woensdag 31 oktober 2018
Aanvang: 20:00

Halloween: Pogo a Gogo, MAU! & James Burki
Entree: gratis
Locatie: Radar Café

Op Halloween avond presenteert MijuzieQ in samenwerking met Popradar Den Haag een angstaanjagend muzikale avond in het Radar Café. 3 bloedstollende shows, waarvan je kippenvel tot aan je tenen krijgt!

KOM VERKLEED: Het beste Halloween kostuum wint een prijs!

Pogo A Gogo
Is een energieke Haagse coverband die rock/metalnummers speelt. De 4- menssterke band is gespecialiseerd in o.a. het spelen van nummers van de laatste 25 jaar, beperkt zich daar niet toe en is altijd geïnspireerd voor nieuws. Pogo-a-Gogo treedt buiten het gebaande pad van de standaardcovers die iedere coverband al doet. Het repertoire loopt van Motörhead, Metallica, System of a down, Limp Bizkit, Foo Fighters, Muse, Audioslave, Rage against the machine, Rammstein tot aan ruige uitvoeringen van Michael Jackson en Abba. 

James Burki
Groots, Euforisch en romantisch zijn maar een maar een paar woorden die het geluid en emotie van James Burki omschrijven. In zijn muziek mengt hij sterke melodische hooks met massale drums en zwevende gitaar geluiden, zijn muziek is te vergelijken met Owl City, The Cure en Oasis met veel invloeden van de pop-punk uit de jaren 90 en 00. (tekst Popronde 2018)