Reserveer je oefenruimte online!

Dinsdag 23 oktober 2018
Aanvang: 20:00

Meet The Pro: Hoe kom ik aan optredens? | Haagse PopweekEntree: €5,77 (incl. servicekosten) - tickets
Locatie: Grote Markt

Het blijkt voor veel muzikanten, bands en rappers een grote uitdaging om optredens te regelen of om überhaupt in contact te komen met een programmeur. Poppodia en festivals krijgen dagelijks talloze mails van acts die graag willen optreden, teveel om ze allemaal te kunnen beantwoorden. Dus hoe val je op tussen dat immense aanbod? Na vele afwijzingen of zelfs helemaal geen reacties op mails volgt al snel de wens om een boekingsbureau te vinden die de optredens gaat regelen. Alleen wanneer ben je voor een boekingsbureau interessant en wat is het juiste moment om met een boeker in zee te gaan? En in hoeverre helpt het om bij een label te zitten of aandacht te krijgen van 3FM of DWDD?

Voor antwoorden op deze vragen en nog vele andere, hebben we de volgende professionals gestrikt die je het hemd van het lijf kan vragen:

Marco Bijsterbosch

Marco programmeert in alle horecazaken rondom de Grote Markt in Den Haag, waaronder de Zwarte Ruiter. Daarnaast organiseert en programmeert hij alle festivals op de Grote Markt, zoals Sniester en Wild Rooster Festival.

Conchitta Bottse
Conchitta is programmeur bij het PAARD met specialisatie het urban genre. Ze is oa verantwoordelijk voor de GUAP Night, een tweemaandelijkse avond in het Paardcafé waar upcoming Haags urban talent zich presenteert aan een groter publiek. Daarnaast is ze producent van ADE Beats, de urban, bass & beats conferentie tijdens Amsterdam Dance Event, en tourmanager.

Bazz (Bazzookas)
Bazz is zanger van de Bazzookas. Hij geeft workshops en masterclasses aan muzikanten voor oa Buma Music Academy, PopSport door heel Nederland, Kunstbende, Herman Brood Academie, Rock Academie en verschillende poppodia. Daarnaast is hij bedenker en presentator van de 2-minutenshow op KinkFM en oprichter van Pinguin Radio.

Martijn Crama
De host van vanavond. Martijn schreef het boek Basisbagage, het handboek voor muzikanten. Daarnaast is hij manager van Tape Toy en heeft hij in het verleden IX, Bells of Youth, Stefany June, Krach, Florian Wolff en RubyQ vertegenwoordigd. Ook doceert hij een dag in de week op het ArtEZ conservatorium op de Popacademie en MediaMusic afdeling.

Deze Meet The Pro sessie is in samenwerking met de Rotterdamse Popunie.

Een kaartje kost €5,77 (incl. servicekosten) en kun je via deze link bestellen.
Klik hier voor het Facebook evenement.