Uitgelicht: Beatstad Radio


Elke maand organiseert Beatstad Radio een bijzonder zondagmiddagconcert in onze Radarzaal. Deze concerten zijn er voor iedereen met een hart voor de muziek van de jaren 60 en die een prachtige nostalgische ervaring willen beleven.

Oprichter Hans Borrias: “Het draait tijdens deze avonden niet alleen om het concert maar om de muzikant en de hele beleving. Er worden drankjes geserveerd en heerlijk Indisch eten”

De komende evenementen bij Popradar:

12 februari: Fleetwood Maniacs “De beste Fleetwood Mac coverband van Nederland”
19 Maart: Bas Paardekooper “Terugkeer van blues virtuoos”

Beatstad Radio is een online muziekplatform opgericht in 2020 met als doel ‘aandacht vragen voor de muziek en de muzikanten uit de periode van de sixties, and more and before’. Ze ondersteunen voornamelijk zelf producerende muzikanten uit Nederland maar ook internationaal. Met hun Special events in de Radarzaal probeert Beatstad Radio de luisteraar direct met de muzikanten te verbinden. De setting is intiem, en de luisterervaring staat centraal. Uitgebreide gesprekken over het afgelopen weekend worden bewaard voor na het optreden, wanneer mensen met een speciaal VIP ticket de kans krijgen om met de muzikanten een hapje Indisch te eten.