Reserveer je oefenruimte online!

Vrijdag 12 oktober 2018
Aanvang: 20:00

Heet Gesmeten: Aluminiumboiz + Chamo + Casi-Y0 + LYNX
Entree: gratis
Locatie: Radar Café

Alumen is een Rotterdams multimediaal kunstcollectief met als missie: de conventionele afspraken binnen de verschillende media te breken en zo dus chaos te creëren. De visie is pracht in chaos, door het breken van de verwachtingen ontstaat er iets alternatiefs, iets nieuws; ongeslepen schoonheid.

Aluminiumboiz, het startschot van de nieuwe beweging. Transparant, ironisch maar voornamelijk ruig. Een samenkomst van eigenzinnige buitenbeentjes met een overlappende behoefte aan iets anders. Tune-in voor gekrijs, geschreeuw en gestamp!

Casi-Y0, de powervrouw in het collectief van Alumen. Versatiel als het merk zelf, noemt het beestje zich goed bij haar naam. Als engineer, producer, rapper en zangeres baant zij zich door Rotterdam om duidelijk te maken waar zij voor staat. Merkwaardig, pittig en dominant. Met haar 4-to-the-floor flows en bijzonder slechte dancemoves zorgt zij dat de avond nooit verloren gaat. Ga met haar mee op reis naar een nacht vol drank, dans en dames.

Chamo, gedesoriënteerd tevens gefocust baant hij zich een weg door de Nederlandse rapscene. Chamo is de creatieve duizendpoot die niet alleen zijn muziek produceert, rapt en promoot, maar ook co-eigenaar is van zijn record label: Clubtunnel Records (CTR). Met invloeden van early cloudrap, maar tevens de venijnige flows van de Rotterdamse straat rap, weet Chamo te zorgen voor een vernieuwende sound. 

LYNX, Den Haags eigen experimentele multi-talent, met een inspiratie uit een diverse verzameling van muziek brengt LYNX voor deze act speciaal zijn white trash trap/hip-hop om het thema van de avond aan te vullen. Ruig, donker, en smerig zal LYNX het podium achterlaten.