Vrijdag 10 februari 2023
Aanvang: 20:00

Honey Station + GatoCatoEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Honey Station
Honey Station is het soloproject van Felician Erlenburg, een Oostenrijkse multi-instrumentalist. Hij studeerde saxofoon aan het Berklee College of Music en aan het Conservatorium in Den Haag. Na de saxofoon gemeesterd te hebben pakte hij de gitaar op om zichzelf als songwriter uit te plooijen. Honey Station is het resultaat van een aantal persoonlijke liedjes over teleurstelling en levenslessen. Sommige liedjes gaan over liefde, sommige over conflicten, sommige over thuis, sommige over reizen.

GatoCato
GatoCato is een tweekoppige band uit Amsterdam, bestaande uit Gato en Cato. Ze halen inspiratie uit artiesten als Oscar and the Wolf, Miike Snow en Flume. In 2018 begon de band voor het eerst samen muziek te maken en ontstond hun karakteristieke combinatie tussen drum, percussie en elektronische muziek”

Op 10 februari komt GatoCato naar het Popradar Café om het nieuwe album Jardin de Flores te vieren. Het nieuwe album vertelt het verhaal over de ‘Beauty (and Destruction) of Nature’. Door het combineren van diverse muziekgenres, zoals pop, jazz, funk en elektronisch hebben de nummers een pakkende beat en een beweegbare groove. De kracht van GatoCato is dat zij houden van experimenteren, waardoor elke show een unieke ervaring is.