Vrijdag 24 juni 2022
Aanvang: 20:45

Yachtwerk x The Bohemes x Trouble In ParadiseEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Yachtwerk
Vanuit de westkust van Nederland maakt Yachtwerk muziek geïnspireerd door de “West Coast sound” uit de jaren ’70 en ’80. Deze oprechte, soulvolle rockmuziek word door de band nieuw leven in geblazen. Er werd met veel enthousiasme naar een eerste release toegewerkt, waarna ze begin dit jaar apetrots hun debuutsingle “Lorraine” presenteren, die ze graag aan iedereen laten horen.

Lees hier meer over Yachtwerk.

The Bohemes
The Bohemes zijn een energiek viertal dat het liefst elke dag op het podium staat. Dex de Fijter, Nigel de Vette en broers broers Gabriël en Léon Huisman spelen in deze formatie sinds 2020.
The Bohemes spelen dansbare gitaarmuziek, of “poëtische garagerock in een bontjas”. Met inspiratie van bands als Kings of Leon en Arctic Monkeys bevinden ze zich in de nevel van britpop en indierock. Hun debuutsingle “Von Fisennepark” is de 2020 Indiehit van IndieXL. Over “Would You?” zegt 3voor12: “een lekker liefdesliedje op catchy gitaarlijntjes”. Nu, in de lente van 2022 staat de band aan de vooravond van de release van hun debuutalbum.

Lees hier meer over The Bohemes.

Trouble In Paradise
Deze ervaren 6-koppige Haagse band is al geruime tijd bij elkaar. Het repertoire van Trouble In Paradise voert je langs pure rockgeschiedenis. Van stevige rock tot gevoelige ballads, en van bekende classics uit de jaren ’70 en ’80 tot nummers van recente artiesten en bands. Trouble In Paradise is een dampende rockband, met zweet en passie voor muziek. Dit vind je ook terug op het podium in een originele setlist.

Lees hier meer over Trouble In Paradise.