Zaterdag 14 mei 2022
Aanvang: 19.30

Sugar Lady x Hormones x DeFlourEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

DeFlour
DeFlour is een 5 koppige rockband die verscheidene nummers op geheel eigen wijze speelt. De voorliefde voor jaren 70 en jaren 80 hard rock en metal spat van het podium af. Voor menigeen is het met de vuist in de lucht meezingen gegarandeerd.

Van Iron Maiden tot Thin Lizzy en van The Cult tot Dio. Bij een optreden van DeFlour worden de klassiekers niet vermeden en zal het herkenning alom zijn. 5 enthousiastelingen die al even meegaan, een set vol hardrock en heavy metal, shreddende en twinnende gitaren, daverende drums, een tovenaar op de bas en een zangeres met ballen. Horns up, balls to the wall en see you on stage!

Lees hier meer over DeFlour.


Sugar Lady
Sugar Lady is een driekoppige groep die je met hun "Rowdy Punk Rock N Roll" in een punk club in de late 70s en vroege 80s doen wanen. Hun muziek wordt omschreven als een mix tussen The Humpers, Suicide Kings en het vroege werk van Hanoi Rocks, en zal zorgen voor een sleazy en sfeervol optreden.

Lees hier meer over Sugar Lady.

Hormones
Hormones is een originele Ramones Tribute band en staat voor het rauwe geluid uit de eerste generatie Punkrock scene. 1 2 3 4 ; Hey Ho Let's go en gaan!

De bandleden zijn veteranen en hebben al een bewezen staat van dienst en staan garant voor de onvervalste energie van de punkrock uit de beginjaren. De aanstekelijke nummers en de pure performance is een feest der herkenning voor fans van de Ramones, maar ook voor iedereen die van een stevig stukje muziek houdt. Hou de evenementenkalender in de gaten en zorg er voor dat je deze Classic Punkrock experience niet mist!

Lees hier meer over Hormones