Reserveer je oefenruimte online!

3voor12's Tour De Machine komt naar Den Haag


Goed nieuws! Atze de Vrieze en Niels Aalberts van 3voor12 brengen hun podcast De Machine in samenwerking met Popradar en Hogeschool Inholland naar Den Haag. Iedere twee weken nemen ze je mee naar de wereld achter de muziek. Ze praten je door het belangrijkste nieuws over festivals, streamingdiensten en platenmaatschappijen.

Op dinsdag 30 oktober tussen 16.00 en 19.00 uur beantwoorden ze al je vragen in het Auditorium van Hogeschool Inholland Den Haag. Waar gaan we het over hebben? Bijvoorbeeld over het steeds veranderende medialandschap, waardoor je als muzikant constant inventief moet zijn om je publiek te binden. Hoe kunnen media als 3voor12 voor jou werken in plaats van jij voor hen? Of de toekomst van streaming?

We gaan het hebben over groei: bijvoorbeeld hoe je van lokale artiest naar nationale of internationale zichtbaarheid groeit, hoe je tickets verkoopt en inkomen vergaart. Hoe sla je Nederland over en start je meteen in het buitenland? Hoe en wanneer verzamel je als artiest een professioneel team om je heen? What's the deal met al die popacademies?

Het tweede onderwerp is media en radio: wat zijn de laatste ontwikkelingen? Hoe belangrijk zijn videoclips? Hoeveel muziek moet je releasen? Hoe belangrijk zijn YouTube en Spotify? Hoe word je creatief in je media-aanpak? Verder gaan Atze en Niels in op de actualiteit.

Je kunt hier bij aanwezig zijn door een mailtje te sturen naar tijs@popradar.nl. Wacht niet te lang, want vol = vol.